MantisBT

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
00001103D-Coat v3.xPaint roompublic2011-01-14 01:152011-02-16 17:11
Reporterphilnolan3d 
Assigned ToAndrew 
PrioritynormalSeveritymajorReproducibilitysometimes
StatusclosedResolutionfixed 
PlatformPCOSVista 64OS VersionSP2
Product Version 
Target VersionFixed in Version 
Summary0000110: problems with auto-mapping
DescriptionThere's a problem with auto-mapping on a cube shape. When I try it with an LWO object it looks fine but you can only paint on 3 sides. I tried it with a OBJ file from 3DS Max and two side of the cube were invisible. I'm attaching a zip with the 3Bs for LW and max versions, the LWO file, and the OBJ files.
Steps To ReproduceLoad the file with auto-mapping enabled, try to paint on it.
TagsNo tags attached.
Attached Fileszip file icon shapes_test.zip [^] (178,718 bytes) 2011-01-14 01:15

- Relationships

-  Notes
(0000178)
haikalle (developer)
2011-02-02 14:40

Yes there is something odd. Here is a video example: http://vimeo.com/19480611 [^]
As you can see from the video. 3d-coat fails to automap sphere. But when I go to UV room and press Unwrap then it will create nice UV map
(0000179)
Andrew (administrator)
2011-02-02 16:01

fixed in any version after 3.5.11
(0000308)
haikalle (developer)
2011-02-16 17:11

Fixed.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2011-01-14 01:15 philnolan3d New Issue
2011-01-14 01:15 philnolan3d Status new => assigned
2011-01-14 01:15 philnolan3d Assigned To => Andrew
2011-01-14 01:15 philnolan3d File Added: shapes_test.zip
2011-02-02 14:40 haikalle Note Added: 0000178
2011-02-02 16:01 Andrew Note Added: 0000179
2011-02-02 16:01 Andrew Status assigned => resolved
2011-02-02 16:01 Andrew Resolution open => fixed
2011-02-16 17:11 haikalle Note Added: 0000308
2011-02-16 17:11 haikalle Status resolved => closed


Copyright © 2000 - 2015 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker